NIEUW!!! Stoom-dieptereiniging van uw dak, gevels, vloeren, terrassen en opritten zonder beschadiging en vervuilende reinigingsmiddelen.

Hoe werkt het?

Omdat stoom veel minder inslagkracht heeft dan water is de kans op beschadiging minimaal en blijft de voeg of de steen ongemoeid. Doordat de hete stoom tot in de kleinste poriën doordringt verdwijnt de vervuiling zonder reinigingsmiddel of beschadiging van de ondergrond. Wortelstructuren van mossen worden door de hoge temperaturen vernietigd. De resultaten zijn werkelijk verbluffend!

Bekijk onze realisaties en laat u overtuigen.

Voordelen

  • Preventief onderhoud van uw dak voorkomt hoogoplopende kosten voor eventueel schadeherstel door mossen die voor versnelde slijtage zorgen van uw dakbedekking met kans op scheurtjes en zelfs barsten bij vriestemperaturen⇒KANS OP WATERINFILTRATIES AAN UW DAKCONSTRUCTIE EN WONING
  • Onmiddelijke waardevermeerdering van uw woning, uw dak ziet er stralend en proper uit uw woning krijgt hierdoor terug een frisse boost.
  • Uw dak is terug in uitstekende conditie en de levensduur neemt terug toe.

Voor gebruikers maakt deze techniek het verschil in het reiningen zonder beschadiging  en de techniek is zeer MILIEUVRIENDELIJK vanwege het ontbreken van vervuilde reinigingsmiddelen en lage waterverbruik (60% besparing t.o.v. hogedrukreiniging).

Wat is er zoal mogelijk?

  • Ontmossen van daken
  • Reinigen van (oude) gevels
  • Reinigen van opritten en terrassen
  • Reinigen van houtwerk
  • Graffiti verwijdering
  • Verwijderen van verf, hars en lijmlagen

Praktische informatie

Wij komen altijd eerst ter plaatse om de werken te bezichtigen en om u te adviseren in de keuze van de materialen die gebruikt dienen te worden. Duurtijd voor het verwerken van uw prijsaanvraag is afhankelijk van het aantal aanvragen die moeten verwerkt worden we doen ons best om dit zo snel mogelijk te doen.  Omdat onze agenda enkele maanden op voorhand reeds ingepland is, vragen wij u om ons zo snel mogelijk de gewenste uitvoerdatum door te geven en de offerte ondertekend naar ons terug te sturen. Van zodra wij uw ondertekende offerte hebben ontvangen, kunnen wij de gewenste startdata van de werken inplannen.

Indien u een afspraak wilt maken, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.