Hieronder vindt u enkele interessante links naar websites waarop u meer informatie vindt over allerlei premies en voordelen. Indien u vragen heeft, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Premiezoeker.be

Hier vindt u alle subsidies en fiscale voordelen. Een makkelijke zoekmachine maakt het mogelijk om regionaal uw voordelen weer te geven.

Energiesparen.be

Website van de Vlaamse overheid met allerhande informatie over energiezuinig bouwen. De website geeft eveneens een overzicht van alle premies die in Vlaanderen voorzien worden.

Eandis.be

Officiële website van het onafhankelijk distributienetbedrijf voor elektriciteit en aardgas. Hier vindt u nuttige tips om zuiniger om te gaan met energie en de voorwaarden en formulieren om de premies te bekomen.

Iveg.be

Officiële website van de netbeheerder van enkele regio's in Antwerpen. Hier vindt u informatie en formulieren aangaande de energiepremies binnen haar regio.

Ode.be

Officiële website van de organisatie voor duurzame energie. U vindt er alle informatie over fotovaltaïsche panelen alsook zonnecollectoren.