Voor de volgende Renovatiewerken kan u bij ons terecht:

  • Gevelrenovatie
  • Dakrenovatie van hellende daken: alle soorten pannen te verkrijgen
  • Dakrenovatie van platforms: roofing en Epdm
  • Dakgootrenovatie: zink, koper, Deceuninck planchetten, Trèspa
  • Badkamer/keuken/zolderrenovatie
  • Totaalrenovaties en restauraties van oude gebouwen.

Voor al deze zaken (en meer) hoeft u niet langer bezorgd te zijn. Wij regelen het allemaal voor u. En dat met één afspraak, één offerte en één aannemer voor al uw werken! 

Tijdens een afspraak ter plaatse wordt u uitgebreid geinformeerd over de werkwijze en mogelijke materiaalkeuzes afgestemd op uw budget!

Indien u voor Martlé kiest als partner voor uw project dan staan wij garant voor het afleveren van hoog kwalitatief en duurzaam werk, u kunt ons steeds contacteren via onze contactpagina of bekijk eerst wat voorbeelden van onze realisatiesWij helpen u graag verder.

Praktische informatie

Wij komen altijd eerst ter plaatse om de werken te bezichtigen en om u te adviseren in de keuze van de materialen die gebruikt dienen te worden. Duurtijd voor het verwerken van uw prijsaanvraag is afhankelijk van het aantal aanvragen die moeten verwerkt worden we doen ons best om dit zo snel mogelijk te doen.  Omdat onze agenda enkele maanden op voorhand reeds ingepland is, vragen wij u om ons zo snel mogelijk de gewenste uitvoerdatum door te geven en de offerte ondertekend naar ons terug te sturen. Van zodra wij uw ondertekende offerte hebben ontvangen, kunnen wij de gewenste startdata van de werken inplannen.

Indien u een afspraak wenst kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u dan graag verder.